CHOCOLATE COVERED PRUNES WITH ALMOND BUTTER
Ostatnia propozycja z serii przepisów na domową bombonierkę.
Śliwki w czekoladzie, nadziane masłem migdałowym.

Śliwki namaczamy w gorącej wodzie, odcedzamy, nadziewamy masłem migdałowym i obtaczamy w rozpuszczonej czekoladzie. Smacznie i prosto. Polecam
Cały przepis znajdziecie na portalu "Hello Zdrowie" o tutaj.
Smacznego

The last recipe from a series of recipes for a home-made box of chocolate.
Prunes coated in chocolate and filled with almond butter.
Soak the prunes in hot water, strain, fill with almond butter and coat in melted chocolate. Tasty and simple.
The recipe was created for a polish website "Hello Zdrowie" and you can find it here.
Enjoy

Wygląda apetycznie! ;-)
ReplyDeleteŚwietnie wyglada, apetycznie , na pewno przetestuje.
ReplyDelete_______
African Mango Sklep
uwielbiam śliwki w czekoladzie, rodzynki tym bardziej :)
ReplyDeleteLooks Yummy....
ReplyDeleteReally Awesome Blog Thanks for Sharing...
ReplyDeleteI m so glad to visit this blog.This blog is really so amazing
ReplyDeleteI impressed by the quality of information on this website. There are a lot of good resources here.
ReplyDelete