Roasted vegetable purée - 3 ways (scroll down for an english translation)
Ziemniaczane purée to popularny dodatek do obiadu, ale inne warzywa też fajnie sprawdzają się w takiej roli, zwłaszcza te pieczone w całości... ich smak jest naprawdę wyjątkowy.
Poniżej prezentuję 3 propozycje na smaczne kompozycje, którymi można w kolorowy i wartościowy sposób, wzbogacić obiad.
1. Marchewka z kminkiem i cytryną.
2. Seler z ziołami
3. Burak z gorczycą
Dokładne instrukcje, jak je wykonać, znajdziecie na portalu "Hello Zdrowie" (o tutaj). Zapraszam ☺
Puréed potatoes are a popular addition to dinner, but other vegetables can be used in similar way, especially those baked in a whole pieces, with a skin on ... because their taste is really unique.
Today I present 3 tasty compositions, which you can use to add more colours to your dinner and enrich it with some extra vitamins and minerals.
1. Carrots with caraway seeds and lemon.
2. Celery with herbs
3. Beetroot with mustard seeds
All those recipes were created for a polish website "Hello Zdrowie" and you can find them here ☺Enjoy
0 komentarze:
Post a Comment