CHUTNEY Z MARCHEWKI Z KUMINEM, IMBIREM I KURKUMĄ

                 CARROT CHUTNEY WITH CUMIN, GINGER AND TURMERIC



Bardzo fajny dodatek do różnych dań, kanapek, tortilli i super sposób na smaczne przetworzenie młodych marchewek.


Carrot chutney with cumin, ginger and turmeric


W smaku jest słodko-kwaśny z wyraźnym akcentem kuminu pojawiającym się w każdym gryzie.


Carrot chutney with cumin, ginger and turmeric


Przepis należy do małej serii receptur na chutney'e z warzyw, którą przygotowałam dla portalu "Hello Zdrowie"  i znajdziecie go tutajZapraszam ☺



Carrot chutney with cumin, ginger and turmeric


Very nice addition to a variety of dishes, sandwiches, tortillas and super tasty way to process young carrots.

The taste is slightly sweet and sour with a bold cumin notes appearing in every bite.

This recipe is part of a small series of recipes for vegetable chutneys, which I prepared for the polish portal "Hello Zdrowie" and you can find it here. Enjoy ☺



Carrot chutney with cumin, ginger and turmeric




0 komentarze:

Post a Comment

 

FASOLA

FASOLA
BEANS

KASZA JAGLANA

KASZA JAGLANA
MILLET

SELER (KORZEŃ)

SELER (KORZEŃ)
CELERIAC

SUPLEMENTY BIAŁKOWE

SUPLEMENTY BIAŁKOWE
VEGAN PROTEIN SUPLEMENTS RECIPES

GRZYBY I PIECZARKI

GRZYBY I PIECZARKI
MUSHROOMS AND WILD MUSHROOMS

KAPUSTA

KAPUSTA
CABBAGE

TOFU

TOFU
TOFU

BURAKI

BURAKI
BEETROOTS

JABŁKA

JABŁKA
APPLES

ORZECHY LASKOWE

ORZECHY LASKOWE
HAZELNUTS

ZIEMNIAKI

ZIEMNIAKI
POTATOES

KUCHNIA AZJATYCKA

KUCHNIA AZJATYCKA
ASIAN CUISINE

MARCHEW

MARCHEW
CARROT

ZIELONE KOTAJLE

ZIELONE KOTAJLE
GREEN SMOOTHIE

COLLABORATION