FRESH ZUCCHINI ROLLS WITH VEGETABLES AND SWEETCORN HUMMUS
Świeże roladki z cukinii nadziane chrupiącymi warzywami i kremowym hummusem ze świeżej kukurydzy to świetna opcja na smaczną i efektowną przystawkę lub lekką kolację.
Naładowane witaminami i kolorami, szybko znikają. A jeśli np. zaplanujecie zaserwować je gościom w domu, to najbardziej polecam wyłożyć wszystkie składniki na stół i zawijać na bieżąco, bo takie najświeższe są najlepsze, a przy okazji, ich zawijanie zamienia się w ciekawą kulinarną atrakcję ;)
Polecam i zapraszam na portal Hello Zdrowie (o tutaj), gdzie znajdziecie szczegółowy przepis ich wykonania ☺
Fresh zucchini rolls stuffed with crispy vegetables and a creamy hummus made with fresh corn. They are a great option for a tasty and impressive appetizer or a light dinner.
Charged with vitamins and colors, they are disappearing quickly.
And if for eg. you will plan to serve them at hoe for your guests, I recommend putting all the ingredients on the table and wrap them all together, they taste the best when freshly made and also you get a nice culinary attraction for your guests ;)
This recipe was created for a polish website, and you can find specific instructions here ☺ Enjoy
Świetny pomysł, a zdjęcia są cudowne. Na pewno wypróbuję przy najbliższej okazji. :)
ReplyDeletehttps://jaglusia.wordpress.com/2016/08/17/salatka-z-komosa-ryzowa-i-pesto-bazyliowym/
...oraz idealne na piknik, który planuję! :D
ReplyDeleteooo, ostatnio robiłam taki hummus :) fajny pomysł na podanie go w roladkach z warzyw - musi smakować przepysznie, będzie robione :)
ReplyDeletePysznie wyglądają, uwielbiam takie zdrowe przekąski :)
ReplyDelete