VEGAN SIMPLE ZUCCHINI BREAD/CAKE WITH CINNAMON (MADE WITH SPELT AND MILLET FLOUR AND WITHOUT CANE SUGAR)
Super smaczny i prosty wypiek z dodatkiem cukinii, ale niech Was ten fakt nie zniechęca, jeśli np. za nią nie przepadacie, bo jedząc go w ogóle nie powiedzielibyście, że zawiera to zielone warzywo ;)
To ciasto/chlebek jest słodkie, lekko wilgotne, cudownie nadziane rodzynkami i orzechami i wyraźnie cynamonowe. Zrobione jest z mąki orkiszowej i jaglanej, a osłodzone ksylitolem.
Jest świetne jako weekendowe śniadanie do łóżka, deser do kawy lub np. wygodne śniadanie/posiłek na wynos, do pracy albo w czasie podróży.
Polecam i zapraszam na portal "Hello Zdrowie" (o tutaj), gdzie czeka na Was szczegółowa receptura jego wykonania.
Super tasty and easy to make zucchini bread/cake, but if you don't like it, don't let the addition of it put you off ;) While eating eat, you would never say it contains this green vegetable.
This cake / bread is sweet, slightly moist, wonderfully stuffed with raisins and nuts and with a strong cinnamon aroma. It's made with spelt flour and millet flour and sweetened with xylitol.
It's great as a lazy weekend breakfast that you can eat in bed, a dessert with a cup of good coffee or a convenient takeaway breakfast/meal, that you can take with you to work or eat while travelling.
The recipe was created for a polish website "Hello Zdrowie" and you can find it here ☺ Enjoy
0 komentarze:
Post a Comment