VEGAN FRENCH BEANS (SNAP BEANS) CURRY WITH POTATOES
Pyszne, kremowe i sycące curry, pełne młodej fasolki szparagowej w dwóch kolorach,
oraz ziemniaków, które świetnie zagęszczają całą potrawę.
I choć lista składników nie jest krótka, to jest bardzo łatwe do zrobienia.
W smaku lekko słodkawe z wyczuwalną nutą pikanterii, którą można jeszcze wzmocnić, zwiększając ilość ostrych dodatków.
Idealnie smakuje z dodatkiem brązowego ryżu, świeżej kolendry i prażonych płatków kokosa.
Koniecznie spróbujcie, to fantastyczny obiad, który zasmakuje i nasyci wielu :)
Dokładny przepis znajdziecie na portalu "Hello Zdrowie" o tutaj.
Zapraszam i smacznego ☺
Delicious, creamy and filling curry, full of young snap beans in two colors, with the addition of potatoes which thicken the sauce.
And although the list of ingredients is not short, it is very easy to make.
Slightly sweet, with a hint of spiciness, which can be strengthened by increasing the amount of hot ingredients.
Ii tastes ideally with brown rice, fresh coriander and toasted coconut flakes.
It's a fantastic dinner, raelly worth trying. I'm sure many of you will love it :)
The exact recipe was published on a polish website "Hello Zdrowie"and you can find it here.
Enjoy ☺
0 komentarze:
Post a Comment