WIOSENNA SAŁATKA Z PIECZONĄ RZODKIEWKĄ I ORKISZEM

VEGAN SPRING SALAD WITH ROASTED RADISHES, SPELT GRAINS AND YOGHURT



Dziś zapraszam Was na portal Hello Zdrowie, na którym znajdziecie mój nowy wiosenny przepis. Pieczone rzodkiewki zaserwowane w lekkiej sałatce, a do tego rzodkiewkowe zielone smoothie. Przepis znajdziecie  tutaj. Smacznego ☺


1 komentarze:

 

FASOLA

FASOLA
BEANS

KASZA JAGLANA

KASZA JAGLANA
MILLET

SELER (KORZEŃ)

SELER (KORZEŃ)
CELERIAC

SUPLEMENTY BIAŁKOWE

SUPLEMENTY BIAŁKOWE
VEGAN PROTEIN SUPLEMENTS RECIPES

GRZYBY I PIECZARKI

GRZYBY I PIECZARKI
MUSHROOMS AND WILD MUSHROOMS

KAPUSTA

KAPUSTA
CABBAGE

TOFU

TOFU
TOFU

BURAKI

BURAKI
BEETROOTS

JABŁKA

JABŁKA
APPLES

ORZECHY LASKOWE

ORZECHY LASKOWE
HAZELNUTS

ZIEMNIAKI

ZIEMNIAKI
POTATOES

KUCHNIA AZJATYCKA

KUCHNIA AZJATYCKA
ASIAN CUISINE

MARCHEW

MARCHEW
CARROT

ZIELONE KOTAJLE

ZIELONE KOTAJLE
GREEN SMOOTHIE

COLLABORATION