tag:blogger.com,1999:blog-8109623135896053146.post8253106150468053961..comments2024-03-29T08:30:51.062+01:00Comments on Food Porn, Vegan Style: KRUCHE BABECZKI Z WANILIOWYM BUDYNIEM JAGLANYM I LETNIMI OWOCAMI (BEZGLUTENOWE,WEGAŃSKIE)FoodPornVeganStylehttp://www.blogger.com/profile/08115503067328429392noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-8109623135896053146.post-38618297046194631952016-08-08T18:24:10.404+02:002016-08-08T18:24:10.404+02:00dziewczyny przykro mi, że wyszły Wam za twarde, sa...dziewczyny przykro mi, że wyszły Wam za twarde, sama nie wiem już czemu... często przygotowuje to ciasto i dla mnie nigdy nie jest aż takie twarde...FoodPornVeganStylehttps://www.blogger.com/profile/08115503067328429392noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8109623135896053146.post-40780067289591304682016-08-08T10:38:21.860+02:002016-08-08T10:38:21.860+02:00Małe cudeńka wypełnione wspaniałymi smakami lata &...Małe cudeńka wypełnione wspaniałymi smakami lata <3Evihttps://www.blogger.com/profile/16841867740092246457noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8109623135896053146.post-1847474494843861642016-08-08T07:54:22.993+02:002016-08-08T07:54:22.993+02:00Powtórzę to co pisałam już na FB- są zjawiskowo...Powtórzę to co pisałam już na FB- są zjawiskowo piękne i muszę je zrobić :)margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8109623135896053146.post-46095816412917301552016-08-07T19:42:05.675+02:002016-08-07T19:42:05.675+02:00Ja piekłam 15 i niezjadliwe - twarde jak diament!Ja piekłam 15 i niezjadliwe - twarde jak diament!AlessaSusannahhttps://www.blogger.com/profile/13342879407100927244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8109623135896053146.post-37298179483704684512016-08-06T20:28:44.730+02:002016-08-06T20:28:44.730+02:00O rany, ale twarde wyszły. Bałam się, że sobie zęb...O rany, ale twarde wyszły. Bałam się, że sobie zęby połamię. Tak jak myślałam 30 minut to o wiele za długo. Wystarczyłoby z 15, ale że robiłam w między czasie jagodzianki to zajrzałam po 20 paru minutach i były spieczone. W smaku ok, ale jednak tych spodów już więcej nie zrobię. Krem oczywiście dobry, ale ja uwielbiam wszelkie jaglane kremy. Pomysł wykorzystam, ale muszę znaleźć inny przepis na spód.emkahttps://www.blogger.com/profile/03329463206082498612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8109623135896053146.post-15988287915084952202016-08-06T13:49:30.962+02:002016-08-06T13:49:30.962+02:00super, powodzenia i smacznego :) a czas pieczenia ...super, powodzenia i smacznego :) a czas pieczenia zależy od piekarnika, u mnie to ok. 30 min., u Ciebie może być krócej, to już trzeba zawsze dopasować dokładnie indywidualnie ;) spody piekę krócej, jeśli potem zapiekam je dalej z nadzieniem, ale jeśli używam samych do wypełnienia gotowym nadzieniem, to wtedy czas wydłużam :)FoodPornVeganStylehttps://www.blogger.com/profile/08115503067328429392noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8109623135896053146.post-89060204085587817802016-08-06T13:47:23.122+02:002016-08-06T13:47:23.122+02:00Thank you Maikki :)Thank you Maikki :)FoodPornVeganStylehttps://www.blogger.com/profile/08115503067328429392noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8109623135896053146.post-12856732224217094532016-08-06T13:47:03.166+02:002016-08-06T13:47:03.166+02:00dzięki dziewczyny ☺dzięki dziewczyny ☺FoodPornVeganStylehttps://www.blogger.com/profile/08115503067328429392noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8109623135896053146.post-18406154475043352892016-08-05T20:37:26.086+02:002016-08-05T20:37:26.086+02:00This look so lovely! This look so lovely! Maikkihttps://www.blogger.com/profile/01961684134505248512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8109623135896053146.post-78347872111379854072016-08-05T14:56:43.195+02:002016-08-05T14:56:43.195+02:00Wow. Uwielbiam babeczki z budyniem, w dzieciństwie...Wow. Uwielbiam babeczki z budyniem, w dzieciństwie były najczęściej przeze mnie wybierane w cukierni :) Teraz z racji weganizmu rzadko jadane. <br />Wszystko mam, migdały się właśnie moczą, nie pozostaje mi nic innego jak je jutro zrobić. Mam nadzieję, że wyjdą. Tylko zdziwił mnie czas pieczenia, myślałam, że krócej trzeba piec. Spróbujemy :)emkahttps://www.blogger.com/profile/03329463206082498612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8109623135896053146.post-36273670808053345142016-08-05T14:53:03.616+02:002016-08-05T14:53:03.616+02:00Jakie piękne zdjęcia, idealnie oddają letni klimat...Jakie piękne zdjęcia, idealnie oddają letni klimat! A takie babeczki to deser, który często jadałam w dzieciństwie, uwielbiam :)Ziołami Malowanehttps://www.blogger.com/profile/01606430040714887555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8109623135896053146.post-47744397343686500762016-08-05T14:08:14.433+02:002016-08-05T14:08:14.433+02:00Chce się je jak najszybciej schrupać! Chce się je jak najszybciej schrupać! VEGANationhttps://www.blogger.com/profile/15983948665423765886noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8109623135896053146.post-23553377233622492332016-08-05T12:58:06.797+02:002016-08-05T12:58:06.797+02:00przepięknie wyglądają! :-)przepięknie wyglądają! :-)Zieleninahttps://www.blogger.com/profile/11749492876958085327noreply@blogger.com